Anti-kras dopjes Krassupport – langer plezier van je vloer!

Anti-kras dopjes Krassupport

Krassen op PVC vloer? Of een andere vloer die is beschadigd? Je hebt nooit meer last van beschadigde vloeren met de anti-kras dopjes van onze partner Krassupport.

Dit is de oorzaak

Als vloeren het ergens zwaar hebben te verduren, dan is dat wel in scholen, kinderdagverblijven en bedrijfskantines.

Een paar maanden na het leggen van de nieuwe marmoleum of pvc vloer, zijn de krassen al duidelijk zichtbaar door het constant heen en weer schuiven van stoelen en tafeltjes. Zo is het mooie van die nieuwe vloer er al weer snel vanaf.

De harde kunststof pootbeschermers van de fabrikant werken niet afdoende om krassen te voorkomen. Er gaat vuil in de krassen zitten en de schoonmaakmedewerk(st)er begint te klagen want de vloer is niet meer goed schoon te houden. Zonde toch?

Onze ervaring

Inmiddels hebben we een aantal jaren ervaring met het anti-kras materiaal van Krassupport. Voor verschillende scholen hebben we de afgelopen jaren dit materiaal ingezet. We zien een duidelijk verschil met andere scholen. Dankzij het materiaal hebben deze vloeren aanzienlijk minder krassen. Ook belangrijk om te vermelden is dat het door ons aangebrachte materiaal na een aantal jaren nog heel goed zijn kwaliteit heeft behouden. Het anti-kras materiaal doet nog steeds goed zijn werk.

Het aanbrengen van het materiaal

Wie gaat het anti-krasmateriaal onder al die honderden stoel- en tafelpoten aanbrengen?

Wij hebben hiervoor een unieke methode ontwikkeld. Hierdoor kunnen we vrij snel een hele school voorzien van anti-kras materiaal. Dit alles natuurlijk zonder overlast op locatie.

Hierna schuren er geen harde doppen meer over de vloer, maar zachte noppen die schade aan de vloer voorkomen.

De voordelen zijn:

  • Voorkomen van krassen
  • Significante reductie van geluidsoverlast
  • Makkelijker schoonhouden
  • De vloer gaat veel langer mee en blijft jarenlang mooi
  • Besparing op kosten door minder slijtage aan de vloer, dus duurzamer

Anti-kras is de beste manier om marmoleum/linoleum, PVC, LTV, giet- en betonvloeren, parket, natuursteen e.d. langdurig én duurzaam te beschermen.

Renovatie krassen pvc vloer en andere vloeren

Krassen op pvc vloer? Of is uw huidige vloer al te veel beschadigd en bekrast? Dan kan het team van JNC vloeronderhoud uw vloer vakkundig herstellen door renovatie van de toplaag. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

 

 

 

Scroll naar boven