Belgisch hardsteen onderhouden

Uw Belgisch hardsteen onderhouden? JNC Vloeronderhoud geeft u hierover graag advies. Voor het dagdagelijks onderhoud gebruikt u best natuurlijke zepen zoals groene zeep of natuursteenzeep.

Zuurhoudende producten zijn uit den boze! Kleine vetvlekken die niet doorgedrongen zijn kunt u te lijf gaan met verdunde terpentijn. Voor ernstige vetvlekken bestaan er aangepaste producten.

Toch zouden wij u willen aanraden om geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken en de ernstige vlekken aan specialisten over te laten.

Belgisch hardsteen onderhouden en reinigen: het is maatwerk

Belgisch hardsteen onderhouden betekent dat u de oorspronkelijke diepblauwe pracht van deze natuursteen wilt behouden. Wij kunnen u bij het reinigen en onderhoud van uw Belgische hardsteen goed van dienst zijn. We starten door de hardnekkige vlekken te verwijderen.

Afhankelijk van de staat van de vloer zullen we kristalliseren, polijsten, slijpen of schuren. Daarvoor hebben wij gespecialiseerde machines die speciaal ontworpen zijn voor Belgische en Ierse hardsteen.

De afwerking kunt u kiezen: verzoet of zijdeglans. Tenslotte impregneren wij de vloer om die een beschermlaag te geven. Wilt u een kleurverdieping? Dan gebruiken wij hiervoor een speciale coating. Tevens kunnen wij uw vloer van een antislip afwerking voorzien.

Laat uw Belgisch hardsteen reinigen door ons

Een vloer van Belgisch hardsteen onderhouden is voor ons maatwerk. Het is een prachtige steen die een speciale aanpak vraagt. Bent u benieuwd hoe wij uw Belgisch hardsteen onderhouden en zijn diepblauwe uitstraling weer tot leven brengen?

Contacteer ons via het contactformulier op onze website. U kunt ook ons eBook downloaden waarin u nog meer informatie over het onderhoud van natuursteen vindt.

Vraag een gratis proefreiniging aan en wij komen een deel van uw vloer reinigen. Wij bekijken grondig de staat van de vloer en kunnen u pas dan een idee geven over de kost van het reinigen.

Wilt u meer weten? Stel gerust uw vragen aan ons. Wij horen graag van u.

Vloeronderhoud Belgisch hardsteen onderhouden
Scroll naar boven