Betonvloer reinigen en impregneren

Een gevlinderde betonvloer reinigen hoeft geen zware klus voor u te zijn. Beton is hard en beschadigt niet zo gauw. Toch geven wij u graag een paar tips om uw vloer optimaal te onderhouden. Gebruik zachte neutrale zeep, b.v. groene zeep en zeker geen hoog alkalische of zure reinigingsmiddelen. Schuurmiddelen zijn absoluut taboe voor betonvloeren.

Vermijd morsen met zure vloeistoffen (fruitsap, azijn, wijn) en ruim deze onmiddellijk op als het zich toch voordoet. 

Een betonvloer kan soms kalksluier vertonen door achtergebleven leidingwater. Dit kan alleen door een specialist worden verwijderd omdat de meeste kalkverwijderaars een zuur bevatten en dit de betonvloer lelijk kan beschadigen.

Uw betonvloer reinigen en impregneren of coaten:  perfect beschermd

Dus uw betonvloer reinigen is regelmatig nodig. Maar ondanks alle voorzichtigheid, zul je niet altijd niet kunnen voorkomen dat er doffe plekken of vlekken ontstaan door gemorste zure producten of vetten. Er kunnen zich slijtage en natuurlijk ook kleine beschadigingen voordoen. Wij kunnen u helpen om uw betonvloer er weer perfect uit te laten zien.

De vloer krijgt van ons de prachtige look weer terug die deze verdient. Wij reinigen uw betonvloer machinaal met speciale diamantpads zodat deze weer goed schoon en vetvrij is. Daarna impregneren wij de vloer tegen indringen van  vloeistoffen en vet. Door de vloer te impregneren verhardt deze en zorgt voor bescherming. Ook kunt u ervoor kiezen om de vloer te verzegelen met een transparante 2 componenten PU coating. U kiest tussen mat, zijdemat of hoogglans afwerking. Dit biedt de allerbeste bescherming tegen indringen van vuil, vet en vloeistoffen.

Uw betonvloer door ons laten reinigen/impregneren/coaten?

Uw betonvloer reinigen en impregneren is maatwerk. Wij bekijken eerst de staat van de vloer voordat wij aan het werk gaan. Er zijn tevens verschillende mogelijkheden van afwerking en bescherming. Wij geven u pas een gepaste prijsofferte als wij de vloer zijn komen bekijken.

U kunt ondertussen ons eBook downloaden voor meer informatie. Neem alvast contact met ons op via ons invulformulier en vraag een gratis proefreiniging aan. Wij komen deze uitvoeren op dezelfde manier zoals wij uw hele vloer gaan aanpakken. Daarmee ziet u al het resultaat van de afwerking. Bent u benieuwd hoe uw betonvloer er weer perfect bij zal liggen? 

Wij horen graag van u.

JNC Vloeronderhoud

Uw vloer laten reinigen of renoveren?

Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek een gratis proefreiniging.

Scroll naar top