Betonvloer reinigen en impregneren

Uw betonvloer reinigen hoeft geen zware klus voor u te zijn. Beton is hard en beschadigt niet zo gauw. Toch geven wij u graag een paar tips om uw vloer optimaal te onderhouden. Gebruik zachte neutrale zeep en zeker geen alkalische of zure reinigingsmiddelen. Schuurmiddelen zijn taboe voor betonvloeren.

Vermijd morsen met zure vloeistoffen (fruitsap, azijn, wijn) en ruim deze onmiddellijk op als het zich toch voordoet. U vindt in de handel ook degelijke beschermende middelen.

Een betonvloer kan soms kalksluier vertonen door achtergebleven leidingwater. Dit kan alleen door een specialist worden verwijdert omdat de meeste kalkverwijderaars een zuur bevatten en dit de betonvloer lelijk kan beschadigen.

Uw betonvloer reinigen en impregneren: opnieuw perfect

Uw betonvloer reinigen is regelmatig nodig. U zult, ondanks uw voorzichtigheid, niet kunnen voorkomen dat er doffe plekken ontstaan door zure producten of vetten. Er kunnen zich slijtage en natuurlijk ook kleine beschadigingen voordoen. Wij kunnen u goed van dienst zijn om uw betonvloer er weer perfect uit te laten zien.

De vloer krijgt van ons de prachtige look die deze verdient. Wij reinigen uw betonvloer machinaal zodat er geen enkel vuiltje meer achterblijft. Nadien impregneren wij de vloer tegen indringen van water en vet. Door de vloer te impregneren verhardt deze en zorgt voor bescherming. Ook kunt u ervoor kiezen om een andere look te geven aan uw betonvloer. U kiest tussen mat of hoogglans afwerking. Wij doen dit op basis van uw wensen met een polyurethaan-coating.

Uw betonvloer door ons laten reinigen/impregneren?

Uw betonvloer reinigen en impregneren is maatwerk. Wij bekijken eerst de staat van de vloer voordat wij aan het werk gaan. Er zijn tevens verschillende mogelijkheden van afwerking en bescherming. Wij geven u pas een gepaste prijsofferte als wij de vloer zijn komen bekijken.

U kunt ondertussen ons eBook downloaden voor meer informatie. Neem alvast contact met ons op via ons invulformulier en vraag een gratis proefreiniging aan. Wij komen deze uitvoeren op dezelfde manier zoals wij uw hele vloer gaan aanpakken. Daarmee ziet u al het resultaat van de afwerking. Bent u benieuwd hoe uw betonvloer er weer perfect bij zal liggen? Wij horen graag van u.

JNC Vloeronderhoud

Uw vloer laten reinigen of renoveren?

Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek een gratis proefreiniging.

Scroll naar top