Gietvloer coaten en onderhouden

Uw gietvloer coaten zodat deze er weer als nieuw uitziet? Een gietvloer heeft heel wat te verduren. Dat weten wij uit ervaring. Daarom kunnen wij u goed van dienst zijn als u uw gietvloer wenst op te frissen d.m.v. onderhoud.

Wij beoordelen met u de slijtage en andere beschadiging en stellen u een volledige opknapbeurt voor. Een gietvloer straalt klasse uit. De naadloze vloer maakt immers dat uw ruimte er groots uitziet.

Wilt u opnieuw deze prachtige look? Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhoud van diverse soorten zoals gietvloeren, betonvloeren en grindvloeren.

Gietvoer en betonvloer coaten en onderhouden

Een gietvloer en een betonvloer coaten en onderhouden doen wij op een professionele manier. Een gietvloer is naadloos en dus ook heel vuilbestendig. Toch heeft een gietvloer een regelmatige onderhoudsbeurt nodig. Wij gebruiken hiervoor aangepaste reinigingsmachines en coaten de vloer vervolgens met een polyurethaan gietvloer of een epoxy vloercoating, transparant of in elke gewenste kleur. Zowel een gietvloer als een betonlook vloer is heel sterk en duurzaam. Dit willen wij bij u ook zo houden.

Onderhoud van grindvloeren

Uw grindvloer onderhouden vraagt een speciale aanpak. Er bestaan verschillende soorten grindvloeren die elk hun eigen onderhoudsmethode vragen. Gesloten grind is een hoogwaardig materiaal, oersterk en gaat heel lang mee. Wij zorgen ervoor dat u van deze vloer nog lang kunt genieten. Wij geven een flinke reinigingsbeurt en frissen de bovenlaag op. Een open grindvloer komen we steeds minder tegen omdat de bovenlaag kleine gaatjes heeft waarin het vuil zich nestelt. Toch hebben wij aangepaste professionele schrobmachines om de vloer opnieuw zijn oorspronkelijke glorie terug te geven. Tevens behandelen we de bovenlaag met een vullende epoxy en maken die vuilafstotend.

Het onderhoud van gietvloeren, beton- en grindvloeren is onze specialiteit. Wilt u meer weten? U kunt bij ons een gratis proefreiniging aanvragen om te zien hoe wij dit aanpakken. Bel ons of vraag inlichtingen via ons contactformulier.

Vloeronderhoud Gietvloer onderhouden
Scroll naar boven