Gietvloer onderhoud

Uw gietvloer onderhouden zodat deze er weer stralend uitziet? Een gietvloer heeft heel wat te verduren. Dat weten wij uit ervaring. Daarom kunnen wij u goed van dienst zijn bij uw gietvloer onderhoud. Dit zal de vloer weer helemaal opfrissen!

Wij bespreken met u de slijtage en andere beschadiging en stellen u een volledige opknapbeurt voor. Een gietvloer straalt klasse uit. De naadloze vloer maakt immers dat uw ruimte er groots uitziet. Wilt u opnieuw deze prachtige look? Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhoud van diverse soorten zoals gietvloeren, betonvloeren en grindvloeren.

Betonvloer en gietvloer onderhoud

Een gietvloer en een betonvloer onderhouden doen wij op een professionele manier. Een gietvloer is naadloos en dus ook heel vuilbestendig. Toch heeft een gietvloer een regelmatige onderhoudsbeurt nodig.

Wij gebruiken hiervoor aangepaste reinigingsmachines en maken de vloer opnieuw glanzend mooi. Bij een betonvloer ontstaan er al gauw plaatsen waar er meer slijtage is en waar de vloer doffer wordt.

Wij kunnen met een speciale poriënvuller dit euvel oplossen. Wij keuren de vloer op scheurtjes en geven die een algemene schoonmaakbeurt. Zowel gietvloer als betonvloer is heel sterk en duurzaam. Dit willen wij bij u ook zo houden.

Onderhoud van grindvloeren

Uw grindvloer onderhouden vraagt een speciale aanpak. Wij weten dat er verschillende soorten grindvloeren bestaan, en dat die elk hun eigen onderhoudsmethode vragen. Gesloten grind is een hoogwaardig materiaal, oersterk en gaat heel lang mee. Wij zorgen ervoor dat u van deze vloer nog lang kunt genieten. Wij geven een flinke poetsbeurt en frissen de bovenlaag op.

Open grind wordt minder en minder gebruikt, omdat de bovenlaag poriën bevat waarin het vuil zich nestelt. Toch hebben wij aangepaste reinigingsmiddelen en professionele schrobmachines om hem opnieuw zijn oorspronkelijke glorie terug te geven. Wij behandelen de bovenlaag en maken die vuilafstotend.

Het onderhoud van gietvloeren en betonvloeren is onze specialiteit. Wilt u meer weten? U kunt bij ons een gratis proefreiniging aanvragen om te zien hoe wij dit aanpakken. Contacteer ons of vraag inlichtingen via ons contactformulier.

JNC Vloeronderhoud

Uw vloer laten reinigen of renoveren?

Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek een gratis proefreiniging.

Scroll naar top