Graniet vloer reinigen

Uw graniet vloer reinigen? Wij staan u hierin graag bij met ons advies en onze vakkennis. Graniet staat bekend om zijn hardheid. Het is daarom een ideaal materiaal voor vloeren. De natuurlijk gevormde tekeningen maken uw vloer tot een prachtig element.

U behoudt deze aparte look door de vloer te reinigen met een zacht en neutraal schoonmaakproduct. Gebruik zeker geen schuurproducten want dit kan de vloer beschadigen.

Graniet vloer reinigen door professionals 

Graniet is een dankbaar materiaal. Het is heel hard en neemt niet makkelijk vuil op. Toch is graniet een zuiver natuurproduct. Ook al ziet u ze niet, graniet heeft kleine poriën en minuscule oneffenheden. Daar blijft vuil tussen hangen. Ook kan dit fijne reliëf door slijtage verdwijnen en krijgt uw vloer een doffe uitstraling.

Dat is het moment dat professionele hulp nodig is. Wij zullen voor u de staat van de vloer beoordelen.

Wij bespreken dit met u en stellen u een aangepaste behandeling voor. Schuren, polijsten of slijpen doen wij enkel wanneer de vloer het nodig heeft. Impregneren doen we uit voorzorg. We voorzien uw vloer desgewenst van antislip voor uw veiligheid.

Uw granietvloer door ons laten aanpakken 

Als u uw graniet vloer wilt reinigen komen wij eerst bij u kijken wat de zorgen zijn die uw vloer vraagt. Wij pakken de reiniging van uw graniet vloer aan als een maatwerk. Enkel daar waar nodig grijpen wij in. U ontvangt van ons een gedetailleerde offerte.

U hoeft geen onnodige kosten te maken, daar zien wij op toe. Dat scheelt alvast in uw budget. Vraag via ons invulformulier op onze website een gratis proefreiniging aan.

Ons professionele team komt u tonen hoe uw graniet vloer zijn natuurlijke pracht terugkrijgt. U kunt bovendien ons eBook downloaden zodat u al op de hoogte bent van de verschillende mogelijkheden. Wij horen graag van u.

Scroll naar boven