Grindvloer reinigen en schoonmaken

Een grindvloer reinigen vraagt een ietwat speciale aanpak. Een grindvloer bestaat namelijk uit kleine korrels grind en daardoor is de vloer (bijna onmerkbaar, maar toch) oneffen. Er bestaan twee soorten grindvloeren: open en verzegelde (sealed) grindvloeren.

De eerste heeft meer poriën dan de tweede. Tussen de korreltjes komt vuil te zitten. Als u een perfect schone grindvloer wenst zal stofzuigen of dweilen niet voldoende zijn. Een waterstofzuiger is ideaal voor de reiniging van uw vloer.

Uw grindvloer reinigen: het loont de moeite  

Wilt u uw grindvloer grondig reinigen? Dan kunt u dit het best op professionele wijze laten doen. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn. Wij hebben jarenlange ervaring met deze vloeren en weten hoe dit aan te pakken. Wij beginnen met de grondige reiniging van uw grindvloer.

Wij gebruiken industriële waterstofzuigers die alle vuil uit uw vloer opzuigen. Dit is zeker nodig bij de open structuren. Na het drogen behandelen wij de vloer met een afwerklaag waardoor het vuil afgestoten wordt.

Heeft u een open grindvloer, dan kunnen wij u voorstellen om een extra laag aan te brengen en uw vloer te verzegelen. Dit maakt het voor u een stuk gemakkelijker om deze te onderhouden. Op die manier zal uw vloer veel langer zijn mooie uitstraling bewaren.

Uw grindvloer door ons laten reinigen?

Uw grindvloer reinigen zal pas een optimaal resultaat hebben als het op de gepaste manier gebeurt. Er zijn verschillende soorten grindvloeren en niet iedere gebruiker weet precies hoe hij deze moet onderhouden. Daarom beschouwen wij elke reiniging van grindvloer als maatwerk.

Wij komen kijken of het om een open of een verzegelde vloer gaat en in welke staat deze is. Wij onderzoeken de slijtage en eventuele herstellingen die dienen te gebeuren. Pas dan kunnen wij aan u een kostenplaatje voorleggen.

Wij stellen u voor ons eBook te downloaden. Hier staat heel wat informatie in over grindvloeren en hun onderhoud. Contacteer ons via onze website (invulformulier) voor een gratis proefreiniging. U zult zien dat het verschil tussen “voor” en “na” enorm zal zijn. Uw grindvloer reinigen loont de moeite. Wij tonen het u graag.

Scroll naar boven