Hotels, conferentie- en partycentra

Heeft u een hotel, conferentie- of partycentrum en u wenst uw vloer te laten reinigen? Wij kunnen u hier goed mee van dienst zijn.
Uit ervaring weten wij dat u waarschijnlijk verschillende soorten vloeren heeft liggen en dat u advies kunt gebruiken over het hele project. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten vloeronderhoud en bekijken graag onderling wat wij voor u kunnen betekenen.

WAT KUNNEN WIJ BIEDEN OP GEBIED VAN VLOERREINIGING EN ONDERHOUD?

Hotels, conferentie- en partycentra hebben heel uiteenlopende vloeren. In hotels kan het gaan om natuursteen of houten vloeren (in de lobby en bij de receptie), tapijt (in gangen en kamers) of gietvloeren of tegels in de serviceruimtes (keuken, pantry).

In conferentiecentra liggen vaak elastische vloeren of tapijt. Partycentra kiezen vaak voor gietvloeren (loopruimtes) of houten vloeren zoals parket (dansvloer). Wenst u uw vloeren op te frissen, dan bekijken wij samen met u het hele plaatje. Wij beschermen natuursteen door eerst de oude waslagen weg te halen, wij schuren of slijpen en werken af met een nieuwe verharde laag.

Houten vloeren worden door ons vrijgemaakt van alle oude waslagen, machinaal geschuurd en manueel voorzien van een vuilafstotende afwerklaag. Gietvloeren krijgen een diep indringende schoonmaakbeurt en krijgen een poriën-vullende afwerklaag. Dit is vrij beknopt gezegd, maar er komt vooral vakkennis bij kijken.

LAAT DE VLOER IN UW HOTEL, CONFERENTIE- OF PARTYCENTRUM DOOR ONS REINIGEN

Meer weten hoe wij uw vloer in uw hotel, conferentie- of partycentrum reinigen? U kunt alvast ons eBook downloaden. U vindt er alle informatie over het onderhoud van vloeren. Contacteer ons via ons contactformulier en vraag een gratis proefreiniging aan.

Voor elk van uw vloeren komen wij u tonen hoe uw vloer er binnenkort opnieuw fris en stralend zal bijliggen. Wij pakken elke reiniging als maatwerk aan. Wij bekijken met u het hele project en geven u pas dan een prijsindicatie. Wij zijn benieuwd naar het resultaat. U ook?

JNC Vloeronderhoud

Uw vloer laten reinigen of renoveren?

Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek een gratis proefreiniging.

Scroll naar boven