Houten vloer schoonmaken

Uw houten vloer schoonmaken?

Laat uw vloer schuren door JNC Vloeronderhoud!

Raakt uw houten vloer z’n prachtige warme uitstraling kwijt en wilt u de houten vloer schoonmaken? JNC vloeronderhoud is hierin gespecialiseerd en kan de vloer voor u schuren en onderhouden.

Eerst zullen we de houten vloer schoonmaken en schuren. Vervolgens zorgen we voor de afwerking. We behandelen de houten vloer met het materiaal waar deze om vraagt, olie of aflakken.

Houten vloer onderhoud

Hout is een bewerkelijk materiaal, wat betekent dat maatwerk leidt tot de beste resultaten. Een vloer van hout vergt goed onderhoud, al hoeft u daar dankzij de specialisten van JNC vloeronderhoud zelf gelukkig niet naar om te kijken. We behandelen zowel glanzende als matte vloeren, zowel parket als massieve vloerdelen.

Houten vloer onderhoud en schoonmaken

Met een gerust hart uw houten vloer reinigen? JNC beschikt over uitgebreide ervaring met het onderhoud van parketvloeren. We kijken goed naar de huidige afwerking van de vloer en stemmen daar het onderhoudsplan van schoonmaken, schuren en onderhouden voor u op af.

Houten vloer reinigen – plan van aanpak

Om te beginnen stellen wij altijd een plan van aanpak op. Verschillende elementen worden besproken voorafgaand aan het houten vloer reinigen. Wenst u bijvoorbeeld een glanzende uitstraling van de vloer of wilt u ervoor zorgen dat deze na het onderhoud juist mat is? Geen probleem, wij zorgen voor grondig vloeronderhoud met het resultaat dat u voor ogen heeft!

Ook bespreken we wat u met de plinten wil doen. Wilt u de oude behouden of moderne hoge plinten hiervoor in de plaats.

We starten met schoonmaken van de vloer. Vervolgens schuren we deze voor u. Uiteraard kunnen we u op voorhand helder aangeven hoe het houten vloer onderhoud eruit zal zien. Ook vertellen wij u precies welke behandelingen er nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen.

Onderhoud houten vloer

Het reinigen en schuren van de houten vloer doen we machinaal. Vervolgens gaan we handmatig aan de slag om de gewenste afwerklaag voor u aan te brengen.

U kunt kiezen voor lakken, een onderhoudsolie houten vloer of een kleurolie. Het heeft allemaal met de historie van de vloer te maken. Het onderhoud en schuren is bij ons in goede handen en we adviseren u graag op voorhand over wat we voor u kunnen betekenen.

Houten vloer schoonmaken – massieve vloerdelen onderhouden

Naast parket kunnen we ook massieve houten vloerdelen onderhouden. We zorgen voor een grondige machinale reiniging van de vloer. Vervolgens kunnen wij het onderhoud voor u uitvoeren. Dit betekent dat we een hoogwaardige afwerklaag aanbrengen. Die laag is afgestemd op de uitstraling van de vloer die u wenst en uiteraard de mate van belasting.

Een vloer in een woonruimte vraagt om een andere afwerking dan een vloer in een drukke winkelruimte. Voor het reinigen kunnen we kunnen zowel een lak aanbrengen, als een oliebehandeling uitvoeren. Daarmee zorgen we voor het onderhoud dat benodigd is.

Houten vloer reinigen? Neem contact met ons op!

Benieuwd hoe we uw vloer zouden onderhouden en wat daar het resultaat van is? We komen graag bij u langs voor een proefreiniging!

We laten u zien hoe we de oorspronkelijke uitstraling van de vloer terugbrengen en zorgen voor een mooi glanzend of juist mat resultaat.

Meer weten over uw houten vloer schuren of direct een afspraak maken voor het onderhoud van de vloer? Neem contact op via het contactformulier, we horen graag van u!

Bekijk ook zeker onze andere projecten!

JNC Vloeronderhoud

Uw vloer laten reinigen of renoveren?

Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek een gratis proefreiniging.

Scroll naar boven