Houten vloer schuren

UW HOUTEN VLOER SCHUREN?

Raakt de houten vloer z’n prachtige warme uitstraling kwijt en bent u benieuwd wat u daaraan kunt doen? Wij kunnen de houten vloer schuren en onderhouden. We zullen de vloer eerst grondig schoonmaken en schuren en vervolgens zorgen voor de afwerking waar het materiaal om vraagt.

Hout is een bewerkelijk materiaal, wat betekent dat een maatwerk oplossing leidt tot de beste resultaten. Een houten vloer vergt goed onderhoud, al hoeft u daar dankzij de specialisten van JNC Vloeronderhoud zelf gelukkig niet naar om te kijken. We behandelen zowel glanzende als matte houten vloeren, zoals parket en massieve vloerdelen.

HOUTEN VLOER ONDERHOUDEN EN SCHOONMAKEN

We beschikken over een uitgebreide ervaring met bijvoorbeeld het onderhoud van parketvloeren. We kijken goed naar de huidige afwerking van de houten vloer en stemmen daar het plan tot schoonmaken en onderhouden voor u op af. We bepalen het type vloer en analyseren de belasting.

Het zijn belangrijke elementen die helpen het plan voor het onderhoud op de juiste manier samen te stellen. Wenst u een glanzende uitstraling van de houten vloer of wilt u ervoor zorgen dat deze na het onderhoud juist mat is? Geen probleem, wij zorgen voor grondig onderhoud met het resultaat dat u voor ogen heeft.

We zullen het parket schoonmaken en kunnen dat bovendien voor u schuren. Uiteraard kunnen we u op voorhand helder aangeven hoe het onderhoud eruit zal zien en welke behandelingen er nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen.

Reinigen doen we machinaal, vervolgens gaan we handmatig aan de slag om de gewenste afwerklaag voor u aan te brengen. Lakken, olieën of een kleurwas? Het heeft allemaal met de historie van de vloer te maken. Het onderhoud en uw houten vloer schuren is bij onsin goede handen, waarbij we u graag op voorhand adviseren over wat we voor u kunnen betekenen.

MASSIEVE VLOERDELEN ONDERHOUDEN

Naast parket kunnen we ook massieve houten vloerdelen onderhouden. We zorgen voor een grondige machinale reiniging van de houten vloer en kunnen vervolgens het onderhoud voor u uitvoeren. Dat betekent dat we een hoogwaardige afwerklaag aanbrengen. Die laag is afgestemd op de uitstraling van de houten vloer die u wenst en uiteraard de mate van belasting.

Een houten vloer in een woonruimte vraagt om een andere afwerking dan een houten vloer in een drukke winkelruimte. We kunnen zowel een hardwax aanbrengen als een oliebehandeling uitvoeren en daarmee zorgen voor het houten vloer onderhoud dat benodigd is.

Benieuwd hoe we de houten vloer zouden onderhouden en wat daar het resultaat van is? We komen graag bij u langs voor een proefreiniging. We laten u zien hoe we de oorspronkelijke uitstraling van de houten vloer terugbrengen en zorgen voor een mooi glanzend of juist mat resultaat. Meer weten over uw houten vloer schuren of direct een afspraak maken voor het onderhoud van de houten vloer? Neem contact op via het contactformulier, we horen graag van u!

JNC Vloeronderhoud

Uw vloer laten reinigen of renoveren?

Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek een gratis proefreiniging.

Scroll naar top