Houten vloeren onderhouden

Houten vloer schurenparketvloer laten opknappen of massieve vloerdelen onderhouden, JNC vloeronderhoud draait er zijn hand niet voor om! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in houten vloeren onderhouden.

Renoveren, vooral niet vervangen! Laat je houten vloeren onderhouden en weer uit z’n nerven barsten van schoonheid en karakter.

Onlangs was ik bij een customer event van Bona Inspiration. Bona is een toonaangevende fabrikant uit Zweden voor behandelingen en afwerkingen van houten vloeren. Hier zag ik een nieuw systeem voor vloerstyling waarmee je inderdaad iedere houten vloer uit zijn voegen laat barsten van schoonheid en karakter. Prachtige lakken, oliën en kleuren geschikt voor iedere situatie en stijl.

Op maat aangepaste looks van klassiek natuurlijk licht tot dropzwart, mat, zijdeglans of hoogglans. Houten vloeren die heel mooi aangepast kunnen worden aan jouw interieurstijl. Of het nu gaat om een geoliede vloer, visgraat vloer, grenen vloer, eiken houten vloer, massief houten vloer, alles is mogelijk.

Bona Inspiration heeft in samenwerking met Cay Bond een aantal warme tinten en kleuren ontwikkeld van Garden Atmosphere tot New Modern, van Nordic Shimmer tot Malibu Dreams. Cay Bond is een expert als het gaat om wat “hot” is en wat “not” op het gebied van interieurdesign en styling. Laat jouw houten vloer met de meest recente technieken door onze specialisten renoveren en geniet van het eindresultaat. Stofvrij schuren, borstelen, oliën, lakken, kleuren, wij hebben alle technieken in huis om iedere houten vloer een nieuw leven te geven. Dan heb je een vloer waar je niet alleen op loopt, maar waar je echt van houdt.

Moet je jouw houten vloeren onderhouden, ben je er een beetje op uitgekeken of past hij niet meer bij je interieurstijl? Wij komen graag met een aantal monsters bij je thuis om je kennis te laten maken met alle mogelijkheden. Kijk, kies en kom alles te weten over iedere stijl. Vraag ons gerust om een vrijblijvend advies!

[av_button label=’Neem contact met ons op’ link=’https://jncvloeronderhoud.nl/contact/’ link_target=” size=’large’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue889′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#ff6600′ custom_font=’#ffffff’]

Scroll naar boven