Kantoren en zorginstellingen

Wilt u meer weten over het onderhoud van uw vloer in kantoren en zorginstellingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van alle soorten vloeren. Kantoren en zorginstellingen zijn sectoren waar wij jarenlange ervaring in hebben. Wij willen u graag van dienst zijn om uw vloeren netjes te onderhouden en ze langer te laten meegaan.

REINIGEN EN ONDERHOUD VAN UW VLOEREN

Kantoren en zorginstellingen zijn plaatsen waar veel mensen over de vloer komen. Bezoekers en personeel lopen dagelijks over en weer en dat laat zijn sporen na op uw vloeren. Daarenboven worden er regelmatig meubelen verhuisd (kantoorkasten, bureaustoelen op wieltjes en ziekenhuisbedden bijvoorbeeld).

JNC Vloeronderhoud weet er alles van en wil u graag helpen om uw vloer goed te onderhouden. Op die manier scheelt het in uw budget als het gaat om levensduur van uw vloer.

In kantoorgebouwen kiest men vooral voor natuursteen of houten vloeren (entree), tapijt (kantoren) en gietvloeren (garages of opslagruimtes). Zorginstellingen hebben vooral PVC en linoleum liggen voor de hygiëne en gietvloeren of tegels in bijvoorbeeld de keuken of de badkamers.

Bij al deze vloeren hebben wij oog voor functionaliteit en hygiëne. Bij het onderhoud van natuursteen reinigen wij grondig de poriën. Bij slijtage of beschadigingen slijpen en polijsten wij de vloer. We brengen een nieuwe verhardende en poriën-vullende laag aan.

Houten vloeren ontdoen wij van hun oude waslagen. Wij schuren machinaal en brengen handmatig een nieuwe afwerklaag aan.

Gietvloeren krijgen van ons een grondige reiniging met diepwerkende schrobmachines. Wij raden hier ook een poriën-vullende en vuilafstotende laag aan. Elk onderhoud heeft de bedoeling om uw vloer er opnieuw prachtig te laten uitzien. Maar daarentegen beschermen wij die ook zodat hij langer meegaat.

LAAT UW VLOER IN KANTOREN EN ZORGINSTELLINGEN DOOR ONS REINIGEN

U wenst verschillende vloeren te laten onderhouden? Contacteer ons en vraag een gratis proefreiniging aan. Wij komen u tonen hoe wij uw vloer opfrissen en hem een lange levensduur geven. In het eBook dat u kunt downloaden geven wij al heel wat informatie over het onderhoud van vloeren.

Als wij uw vloer aanpakken, doen wij dit als maatwerk. Wij bekijken de staat van de vloer en bespreken met u wat uw wensen zijn. Daarna mag u van ons een gedetailleerde offerte verwachten. Laat uw vloeren er weer uitzien als nieuw, want dat verdienen ze toch? Wij horen graag van u.

JNC Vloeronderhoud

Uw vloer laten reinigen of renoveren?

Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek een gratis proefreiniging.

Scroll naar boven