Groot vloeronderhoud bij kinderdagverblijven

Zeg eens eerlijk, zie je er ook zo tegen op “het jaarlijks groot vloeronderhoud”?

Natuurlijk een noodzakelijk gebeuren, maar alle groepen leeghalen, zuchtende collega’s, want die gaan ook liever na een lange dag naar huis dan om na sluitingstijd alle tafeltjes, stoeltjes, banken en kasten weg te moeten halen en de volgende ochtend vroeg alles weer op z’n plek te zetten. En dan nog wat, waar laat je al die spullen? Zou het niet heerlijk zijn als je dat door een ander kunt laten doen!

Wij werken full service, dus leg die zorg gewoon bij ons neer.
Jaarlijks doen onze vloerenteams bij zo’n 150 KDV’s het groot vloeronderhoud. Wij weten daarom precies wat de knelpunten zijn bij de kinderopvang.
Wat betekent full service bij ons?
Dat wil zeggen dat onze medewerkers een groot deel van jullie ergste zorg uit handen nemen.
Het meubilair zoals: tafels, stoeltjes, banken en kasten wordt door ons team aan de kant gezet en na droging van de vloer weer teruggezet. De werkzaamheden vinden plaats in de avonduren, dus na sluitingstijd van de kinderopvang. De volgende ochtend zijn de vloeren volledig droog en weer normaal te gebruiken. Hierdoor zal overlast voor jou en je collega’s en jullie “kleine gasten” tot een minimum beperkt blijven.

Weer hygiënisch schoon en beschermd.

Soort vloer
In kinderdagverblijven vinden we veelal Linoleum, PVC of Rubber vloeren. Dankzij hun fabrieksmatige beschermlaag zijn dit gebruiksvriendelijke vloeren. Door dagelijks onderhoud met een goed vloeronderhoudsmiddel zijn ze aardig netjes te houden. Toch verliest iedere vloer na verloop van tijd glans en ontstaan er wat krassen en strepen en dan vooral in zones waar veel gelopen wordt. Aan de randen en bij deurkozijnen vind je dan vaak een opbouw van vuil.

Dus wat zien ouders en bezoekers? 
Een vloer die dus wel dagelijks wordt schoongemaakt maar er niet fris en hygiënisch meer uitziet. En dat wil je te allen tijde voorkomen.

Plan van aanpak
Daarom is er periodiek een degelijke professionele schoonmaak- en onderhoudsbeurt nodig. Jaarlijks groot vloeronderhoud is noodzakelijk voor iedere vloer voor een langere levensduur. Elke vloer heeft een specifieke aanpak nodig afhankelijk van de soort vloer, de mate van vervuiling en slijtage. In ieder geval wordt iedere vloer grondig gereinigd waarbij oude polymeerlagen worden verwijderd en wij de vloer afwerken met een nieuwe vuilafstotende beschermlaag.
Kort gezegd: wij geven met onze specifieke behandeling elke vloer een langere levensduur. Dat is duurzaam waardoor er geld overblijft voor andere investeringen.

Wil je nu graag weten hoe wij de vloer in jouw kinderdagverblijf kunnen onderhouden? 
Maak dan nu een geheel vrijblijvende afspraak. Zoals gezegd vraagt elke vloer om een andere behandeling en die willen wij graag aan u uitleggen. Wij bekijken de staat van elke vloer en afhankelijk van de slijtage en de afwerking, maken wij een nette duidelijke offerte. Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan.

Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak. Wij horen graag van je.

JNC Vloeronderhoud

Uw vloer laten reinigen of renoveren?

Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek een gratis proefreiniging.

Mooie zijdeglans vloer
Of een hoogglans vloer
Een wauw effect (voor en na). Klant vreesde dat de vloer moest worden vervangen
Voor Na

            

“JNC vloeronderhoud helpt facilitair managers en gebouwbeheerders met het allerbeste onderhoud van alle soorten vloeren zodat deze veel makkelijker te onderhouden zijn, er representatief uit blijven zien en hun levensduur aanzienlijk wordt verlengd.”

Scroll naar boven