Vloer onderhoud kinderdagverblijf/scholenUw vloer reinigen in kinderdagverblijven en scholen? Wij kunnen u hiermee goed van dienst zijn. Wij hebben heel veel klanten in deze sector en weten precies welke vloeren welke zorgen nodig hebben. Kinderdagverblijven en scholen zijn twee plaatsen waar de vloer intens gebruikt wordt.

Uw vloer mag dan gebruiksvriendelijk zijn als het over de dagelijkse schoonmaak gaat. Door het veelvuldig gebruik wordt uw vloer snel beschadigd en vertoont vaak slijtage. Daarom is een degelijke aanpak en een grondig onderhoud regelmatig nodig.

Hoe pakken wij uw vloerreiniging en –onderhoud aan?

Uw vloer heeft heel wat te verduren en daar is JNC Vloeronderhoud zich bewust van. In kinderdagverblijven komen vaak vloeren voor zoals linoleum, pvc of rubber. Deze zijn zachter dan bijvoorbeeld een betonvloer. Ze zijn hygiënisch en het dagelijks onderhoud is heel eenvoudig. Een dweil en een sopje zijn voldoende om ze netjes te houden.

Scholen daarentegen hebben naast linoleum of pvc-vloeren ook kunststofvloeren zoals gietvloeren, betonvloeren of grindvloeren. In de sportzaal zal u wellicht een speciale kunststofvloer hebben liggen.

Voor elk van deze vloeren hebben wij een specifieke aanpak. Bij de linoleum- of marmoleumvloeren zullen we bijvoorbeeld de oude waslagen weghalen en nieuwe lagen aanbrengen. Vaak raden wij ook een antislip-laag aan. Wij hebben immers oog voor de veiligheid van de kinderen.

Bij de gietvloeren zullen we grondig reinigen zodat al het vuil uit de poriën is. Wij werken de vloer af met een vuilafstotende laag. Kort gezegd: wij zullen met onze specifieke behandeling elk van uw vloeren een langere levensduur geven. Dat scheelt heel wat in uw budget.

Wij reinigen en onderhouden uw vloer in kinderdagverblijf of school

Wilt u weten hoe wij uw vloer in uw kinderdagverblijf of school kunnen onderhouden? Wij beschouwen elk onderhoud van een vloer als maatwerk. Zoals gezegd vraagt elke vloer een andere behandeling en die willen wij graag ook aan u uitleggen.

Contacteer ons via ons contactformulier en vraag een gratis proefreiniging aan. Tevens kunt u ons eBook downloaden waarin wij u uitleggen hoe wij uw vloeren kunnen reinigen.

Wij bekijken de staat van elke vloer. Afhankelijk van de slijtage en de afwerking die u wenst, maken wij u een uitgebreide offerte. U komt niet voor verrassingen te staan bij ons. Meer weten? Laat het ons vandaag nog weten. Wij horen graag van u.