Laminaat reinigen

Uw laminaat laten reinigen? Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Laminaat is heel krasbestendig en vraagt van u niet zoveel onderhoud. Maar voorkomen is beter dan genezen. U kunt zelf al zorgen dat uw laminaat niet te veel schade lijdt.

Gebruik bijvoorbeeld grote inloop matten en viltjes onder tafel- en stoelpoten. Verder gaat u eens met de stofzuiger rond of haalt u er een vochtige dweil door. Gebruik geen agressieve reinigingsproducten. Meer hoeft u als dagdagelijks onderhoud niet te doen.

Uw laminaat grondig schoonmaken en beschermen

Toch is het raadzaam om regelmatig uw laminaat schoon te maken op een professionele manier. Er kunnen doffe plekken ontstaan waar veel gelopen of gewerkt wordt. Bijtende reinigingsmiddelen, zure vloeistoffen of kleurstoffen kunnen uw laminaat onaantrekkelijk maken.

Deze beschadigingen kunnen wij professioneel verwijderen. Wij maken de vloer grondig schoon en leggen daarna een beschermlaag aan van polish, onderhoudswax of onderhoudsolie. Daarmee ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Laat u dit jaarlijks doen, dan verlengt u de levensduur van uw laminaatvloer aanzienlijk.

Uw laminaatvloer schoonmaken door ons?

Om uw laminaat te laten schoonmaken, stellen wij u een uitgebreid reinigingsplan voor. Een laminaatvloer schoonmaken is voor ons maatwerk. Hierbij houden wij rekening met de slijtage en eventuele beschadigingen.

Afhankelijk daarvan laten wij u weten wat de prijs is van een grondige opfrisbeurt. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan.

Download alvast ons eBook waarin wij beschrijven hoe u het best uw laminaat onderhoudt. Tevens kunt u een afspraak met ons maken voor een gratis proefreiniging. Zo zult u zien hoe uw laminaat opnieuw fris een aantrekkelijk wordt. Wij horen graag van u.re

JNC Vloeronderhoud

Uw vloer laten reinigen of renoveren?

Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek een gratis proefreiniging.

Scroll naar boven