Linoleum / Marmoleum vloer reinigen

Een linoleum of marmoleum vloer reinigen is niet zo moeilijk als het om het dagelijks onderhoud gaat. Dankzij hun fabrieksmatige beschermlaag zijn de vloeren gebruiksvriendelijk. Met wat water en een goed reinigingsmiddel zijn ze al netjes te houden.

Toch vertoont uw vloer na verloop van tijd een doffe glans of wat krassen en dan vooral in zones waar veel gelopen wordt. Daarom is er periodiek een degelijke professionele schoonmaak- en onderhoudsbeurt nodig.

LINOLEUM / marmoleum VLOER WEER ALS NIEUW

Uw marmoleum of linoleum vloer reinigen? Wij kunnen u hiermee goed van dienst zijn. Wij weten uit ervaring dat er door de jaren heen vaak vele lagen was over de vloer heen kunnen zijn gesmeerd . Dit is nadelig voor uw vloer. Het vuil zit tussen de lagen en geeft een vieze indruk.

Wij strippen de bovenlaag volledig. Dit strippen is maatwerk. Als dit slecht gedaan wordt verkleurt linoleum namelijk snel. Na de grondige schoonmaak brengen wij een nieuwe aangepaste beschermlaag aan.

BESCHERM UW LINOLEUM en marmoleum VLOER VOOR EEN LANGERE LEVENSDUUR

Linoleum vloeren of marmoleum reinigen en opfrissen dient regelmatig te gebeuren. Maar heeft u een vloer die heel intens gebruikt wordt? Dan is een extra beschermlaag nuttig. In kantoren, winkels of werkplaatsen bijvoorbeeld ondergaan de vloeren heel wat loopverkeer en vindt er sneller slijtage plaats.

De beschermlaag die JNC gebruikt zijn PU-sealers. Deze hebben een hoge slijtweerstand. U kunt hierbij kiezen voor een matte, zijdematte of glanzende afwerking. Gebruikt u op de vloer bijtende producten of kleurstoffen, dan brengen wij een laag AntiColor PU-coating of Medica hardsealer aan.

UW marmoleum of LINOLEUM VLOER REINIGEN?

JNC kan u bij het reinigen van uw linoleum vloer en marmoleum vloer goed van dienst zijn. Wilt u weten binnen welk budget dit valt? Neem dan contact met ons op. Een elastische vloer reinigen is een project op maatwerk. Wij bekijken de staat van de vloer, de eventuele beschadigingen en zullen u op basis hiervan een nette offerte toesturen.

Bel ons of stuur ons een bericht via het contactformulier om een gratis proefreiniging aan te vragen. U kunt tevens ook ons E-book downloaden waarin u al heel wat informatie over het onderhoud van linoleum vindt. Wij horen graag van u.

JNC Vloeronderhoud

Uw vloer laten reinigen of renoveren?

Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek een gratis proefreiniging.

Scroll naar boven