Marmeren vloer reinigen

Een marmeren vloer reinigen is op zich geen zware taak. Marmeren vloeren zijn van bij de installatie gepolijst en dat maakt dat ze weinig of geen vuil opnemen. Het is in principe om het even welke afwerking uw marmeren vloer heeft (hoogglans of gezoet), de dagelijkse schoonmaak is vrij eenvoudig.

Stof kunt u wegnemen met een natte doek. Heeft u gemorst met zure vloeistoffen (fruitsap of azijn bijvoorbeeld), poets dit dan onmiddellijk weg met veel water. Op die manier blijft uw marmeren vloer lang schitteren.

UW MARMEREN VLOER REINIGEN: KRISTALLEN DOEN HUN WERK

Ook al zult u zorgvuldig en regelmatig uw marmeren vloer reinigen, toch komt er een dag dat deze er niet meer zo stralend zal uitzien. Marmer is poreus en zal vuil blijven opnemen. De prachtige look vervaagt en het zou jammer zijn als hier niets aan gebeurt.

Daarbij kunnen wij u professioneel van dienst zijn. Wij bekijken de staat van de slijtage. Kleine krassen en lichte slijtage lossen wij op met een kristallisatieproces. Het product dat we hiervoor gebruiken gaat in combinatie met het marmer een harde bovenlaag vormen.

Is de slijtage dieper, dan gaan we over tot het slijpen met diamantschijven. De vloer wordt dan opnieuw prachtig gepolijst. Wij raden ook aan om te impregneren. Daardoor neemt de marmeren vloer minder vuil op.

LAAT UW MARMEREN VLOER REINIGEN DOOR ONS

Uw marmeren vloer reinigen is een zorg die u best aan professionelen overlaat. Marmer is een rijke en prachtige natuursteen. De luxueuze look die dit materiaal uitstraalt moet te allen tijde bewaard worden. Uw vloer verdient dit. Om uw marmeren vloer te reinigen kunt u ons contacteren. Wij behandelen de vloer als maatwerk.

Afhankelijk van de staat van de vloer bieden wij u scherpe prijzen aan. Wij kunnen u tevens een gratis proefreiniging voorstellen. Zo zult u overtuigd zijn dat marmer reinigen een vak apart vormt, maar dat het resultaat prachtig is.

Stuur ons alvast een bericht via onze website. Daarnaast kunt u ook ons eBook downloaden. Hierin geven wij uitgebreide informatie over marmeren vloeren reinigen. Maken we er samen werk van?

Vloeronderhoud Marmeren vloer reinigen
Scroll naar boven