Massieve vloerdelen onderhouden

Massieve vloerdelen onderhouden vraagt wat aandacht. Maar zodra u de kneepjes kent, kan uw houten vloer heel lang meegaan. Zo kunt u bijvoorbeeld zorgen voor een inloop mat, zodat vuil en zand niet in de vloer gelopen worden. Viltdopjes onder stoel- en tafelpoten helpen tegen krassen.

Het gewone schoonmaken kan met een sopje van zachte zeep op basis van lijnolie. Zorg er bij het poetsen voor dat u de vloer niet te nat maakt. Dit voorkomt uitzetten of zwellen van het hout.

Indien mogelijk, zet de deuren of ramen open als u poetst. Dan droogt de vloer sneller. Met deze kleine tips zorgt u voor een langere levensduur van uw prachtige massief houten vloer.

MASSIEVE VLOERDELEN ONDERHOUDEN

Massieve vloerdelen onderhouden kunt u door ons laten onderhouden als deze schade, krassen of slijtage begint te vertonen. Ten opzichte van steen is hout een zacht materiaal en heeft het aangepaste zorgen nodig.

Wij bekijken eerst de volledige staat van uw houten vloer. Wij zien welke afwerking deze nu heeft en hoe we de oude waslagen eraf kunnen krijgen. Daarna schuren wij machinaal en brengen wij handmatig de beschermlaag aan.

Wij werken enkel met hoogwaardige afwerkingslagen: lak, wax, wax-olie of olie. Wij kunnen mat of glanzend afwerken. Aan u de keuze welke look en uitstraling u aan uw massieve vloerdelen wilt geven.

LAAT HET ONDERHOUDEN VAN UW MASSIEVE VLOERDELEN DOOR ONS DOEN

Uw massieve vloerdelen onderhouden is vakmanschap. Zoals hierboven vernoemd, zijn er vele soorten afwerkingen. Wij bekijken de volledige staat van de vloer en passen maatwerk toe. Elke vloer vraagt een unieke behandeling om tot het beste resultaat te komen.

Wilt u meer weten hoe wij uw massieve vloerdelen hun oorspronkelijke charme teruggeven? Vraag via ons invulformulier op onze website een gratis proefreiniging aan. Wij tonen u graag hoe uw vloer er opnieuw zal uitzien.

Pas na een volledig onderzoek van uw vloer gaan wij u een prijs voorstellen. Ter informatie kunt u ook al ons eBook downloaden. Droomt u al van uw nieuwe vloer? Wij horen het graag van u.

Vloeronderhoud Massief houten vloer onderhouden
Scroll naar boven