Natuurstenen vloer onderhouden

Een vloer van natuursteen heeft van zichzelf een prachtige uitstraling, mits u die goed onderhoudt!

Natuursteen schoonmaken en onderhouden draagt bij aan een langere levensduur en zorgt voor de exclusieve uitstraling die u wenst. Is de vloer vervuild geraakt of kan deze wel een opknapbeurt gebruiken?

JNC Vloeronderhoud kan u daar uitstekend mee van dienst zijn. We hebben ervaring met verschillende soorten natuurstenen vloeren, zoals marmertravertingraniet en Belgisch hardsteen.

MARMER, TRAVERTIN OF BELGISCH HARDSTEEN ONDERHOUDEN

Last van een verouderde of een bekraste natuurstenen vloer? Dankzij het juiste onderhoud valt daar wat aan te doen en komt de vloer er weer als nieuw uit te zien. Wij brengen de glans terug in de vloer, waardoor deze bijdraagt aan de uitstraling van uw entree, ruimte of kamer.

Benieuwd hoe we de vloeren onderhouden en welke technieken we daarvoor gebruiken? We kunnen verouderd marmer of bekrast travertin behandelen met verschillende gradaties van diamant.
We slijpen en polijsten de vloer, zodat deze weer een mooie glanzende uitstraling krijgt en u kunt rekenen op een lange levensduur.

Is er sprake van een doffe marmeren vloer of heeft de travertin vloer niet meer de uitstraling zoals u dat van natuursteen zou verwachten? We kunnen gebruik maken van een kristallisatietechniek. Uiteraard beoordelen we op voorhand wat de best geschikte techniek is om de natuurstenen vloer te reinigen en te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze er weer als nieuw uit komt te zien.

De kristallisatietechniek is bijvoorbeeld alleen geschikt indien er sprake is van een kalkhoudende natuurstenen vloer. Het vormt de juiste basis voor deze techniek, waardoor we de doffe vloer kunnen ‘zoeten’. Het resultaat? Een mooie natuurlijke egale glans, alsof er een nieuwe natuurstenen vloer in is gelegd!

VLOERONDERHOUD VOOR GRANIET EN KWARTSIET

Wij hebben we voor alle natuurstenen vloeren enkele andere technieken achter de hand. We kunnen de natuurstenen vloer onderhouden door deze in eerste instantie intensief te reinigen. We verwijderen het vuil en zorgen daarmee voor een goede basis om de vloer verder te behandelen.

De behandeling van de natuurstenen vloer bestaat uit een impregnatie met een beschermingssysteem. Dit betekent dat we de vloer als het ware wapenen tegen nieuwe vervuiling, zodat u kunt rekenen op een langere levensduur.

Het onderhoud voor natuurstenen vloeren vraagt om een maatwerk aanpak. Benieuwd wat we in uw geval kunnen betekenen? We voeren graag een proefreiniging voor u uit, waarmee we aantonen hoe de vloer er weer uit kan komen te zien. Direct een afspraak maken of meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het contactformulier, we horen graag van u.

JNC Vloeronderhoud

Uw vloer laten reinigen of renoveren?

Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek een gratis proefreiniging.

Scroll naar boven