Onderhoudsplan

Goed vloermanagement bestaat uit het maken van een plan voor periodiek vloeronderhoud met daaraan gekoppeld een Meerjarig Onderhoud Plan (MOP).

Goed vloermanagement stelt vervanging van de vloerbedekking voor jaren uit.

Meerjarig Onderhoud Plan

Iedereen begrijpt dat periodiek onderhoud van vloeren van groot belang is om de levensduur te verlengen (denk maar aan uw auto) en om de vloer in een representatieve, verzorgde conditie te houden.

Op basis van uw wensen en eisen en onze ervaring stellen we gezamenlijk een onderhoudsplan op maat op voor 3 jaar. We inventariseren welke gedeelten van de vloer blootstaan aan zware vervuiling en welke gedeelten minder worden belast. Vervolgens stellen we een kost effectieve aanbieding op die we met u bespreken.

Omdat we een afspraak voor 3 jaar maken bieden wij interessante tarieven. Tevens maakt u dan gebruik van onze kosteloze Eerste Hulp Service Dienst bij calamiteiten.

Weten wat dit allemaal betekent? Ik kom het graag vertellen. Neem contact met ons op door gebruik te maken van ons contact formulier. Na ontvangst nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen waarna een passende offerte zal worden aangeboden. Bellen kan uiteraard ook via 06-51 125 698 (Jelle Miedema)

Door  verstandig Vloermanagement kan vervanging voor jaren worden uitgesteld en blijft de vloer in topconditie.

JNC Vloeronderhoud

Uw vloer laten reinigen of renoveren?

Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek een gratis proefreiniging.

Scroll naar boven