Parketvloer laten opknappen

Uw parketvloer laten opknappen, schuren en het onderhouden is noodzakelijk om de luxe look te kunnen behouden. U kunt zelf het nodige doen om krassen en slijtage te vermijden. Zo kunnen viltjes onder stoel- en tafelpoten bijvoorbeeld heel goed helpen. En voorkomen inloop matten dat er zand of stof wordt binnengelopen. Dit allemaal voorkomt krassen op uw parketvloer.

U kunt de parketvloer af en toe schoonmaken met een licht sopje. Gebruik hiervoor zeep op basis van lijnolie. Tweemaal per jaar kunt u uw vloer inwrijven met olie.

Toch zullen er na verloop van tijd sporen van slijtage, krassen en kleine beschadigingen te zien zijn. Wij raden u aan om de beschadigingen niet zelf (proberen) te verwijderen, maar doe beroep op een specialist. JNC Vloeronderhoud kan u hiermee goed van dienst zijn.

UW PARKETVLOER LATEN OPKNAPPEN: HIJ SCHITTERT OPNIEUW

Uw parketvloer laten opknappen is een onderdeel van de charme die hij uitstraalt. Parket is al verschillende eeuwen een rijke vloerbedekking en dat wilt u ook in deze moderne tijd zo houden. Wij kunnen ervoor zorgen dat u trots kunt blijven op uw parketvloer.

Er bestaan verschillende soorten afwerking van parket. Elk type vraagt om een eigen aanpak. Zo bestaan er bijvoorbeeld geoliede, geboende, gelakte en verzeepte parketvloeren. Wij komen kijken welk parket u heeft en bekijken de staat van de vloer. Het boenen en schuren van de parketvloer gebeurt machinaal. Het afwerken doen wij handmatig met een olielaag naar uw keuze.

LAAT UW PARKETVLOER DOOR ONS ONDERHOUDEN

Uw parketvloer onderhouden is een kleine investering in vergelijking met wat u ervoor terugkrijgt. Wij nemen dit werk uit uw handen. Contacteer ons via het contactformulier en vraag een gratis proefreiniging aan. Dan ziet u onmiddellijk het resultaat.

Download alvast ons eBook met meer informatie. Wij bespreken graag met u welke zorgen uw vloer verdient.

Wij pakken dit aan als maatwerk en leggen u pas een offerte voor als wij een klare kijk hebben op het project. U hoeft geen nodeloze kosten te doen.

Uw parketvloer laten opknappen door ons, is zeker de moeite waard. Uw parketvloer zal schitteren zoals die dat verdient. Wij reageren meestal binnen een dag, dus neem nu contact met ons op.

5 tips voor vloeronderhoud
Scroll naar boven