PVC vloer schoonmaken

Uw PVC vloer schoonmaken is iets dat u al eerder had willen doen? Wellicht vindt u dat uw vloer er niet meer zo fris bij ligt. Deze heeft dringend onderhoud nodig. Een PVC vloer is namelijk heel stijlvol en dat wilt u natuurlijk ook zo houden. Wij zijn u graag van dienst bij een goede opknapbeurt.

JNC Vloeronderhoud verzorgt grondig onderhoud van de PVC vloer, zodat deze opnieuw de prachtige look krijgt die deze had wanneer u die aankocht.

Wij zijn specialist in het schoonmaken van diverse soorten kunststofvloeren. Of u nu een pvc-vloer, kunststoflaminaat, grindvloer of een epoxy gietvloer heeft, uw vloer krijgt door onze ervaren medewerkers het onderhoud dat deze verdient.

Onderhoud van PVC vloeren

Heeft u een vloer die intensief gebruikt wordt en op sommige plaatsen met veel verkeer sneller slijt dan op andere plaatsen in uw woning of gebouw? Dan kunnen wij u een goede oplossing bieden. Wij gebruiken hiervoor het meest geschikte product, namelijk een 2-componenten PU-coating. Deze coating kennen we binnen de vakwereld als zeer slijtvast.

We kunnen gerust stellen dat deze tot 5 keer langer meegaat dan de gewone polymeer wassoorten. Bovendien kunt u voor deze behandeling kiezen tussen een glanzende of een matte afwerking en zelfs voor een andere kleur. Wij luisteren graag naar uw wensen.

PVC vloer schoonmaken en coaten

U heeft ooit gekozen voor een vloer met kwaliteit en wilt dat ook zo houden? Wij weten er alles van. Wij kunnen uw PVC vloer reinigen. Onze jarenlange ervaring leert ons  dat PVC  vloeren het soms hard te verduren hebben. Krassen en slijtage bij laminaat of sportvloeren zijn normaal maar ze maken dat een vloer er niet netjes meer uitziet.

Benieuwd hoe wij u hiermee van dienst kunnen zijn? Ook hier werken wij met producten van de hoogste kwaliteit. Wilt u er zeker van zijn dat uw vloer het heel lang uithoudt? Dan kunt u door ons nog een extra beurt laten geven om de beschermlaag te onderhouden en eventueel bij te werken waar nodig is. Dit doen wij om het jaar of half jaar, afhankelijk van de staat van de vloer.

Uw PVC vloer onderhouden ligt ons nauw aan het hart. Wij pakken dit aan als maatwerk. Wilt u meer weten? U kunt bij ons een gratis proefreiniging aanvragen. Wij zullen u tonen hoe het onderhoud van PVC in zijn werk gaat en hoe stralend uw vloer er nadien zal uitzien. Contacteer ons via het contactformulier en wij bekijken samen wat wij voor u kunnen betekenen.

reinigen kantoormeubilair
Scroll naar boven