Rubberen vloer reinigen

Uw rubberen vloer reinigen is goed mogelijk. Rubber op zich is heel sterk en gebruiksvriendelijk. Soms volstaat gewoon water al om de vloer schoon te maken. Voor vlekken of vuil kan een licht detergent al voldoende zijn. Gebruik liever niet teveel reinigingsmiddelen, want dit kan uw vloer gevaarlijk glad maken.

Toch vertoont een rubberen vloer na een tijd slijtagesporen, zeker bij intens gebruik. Dan is een grondige onderhoudsbeurt noodzakelijk. JNC is u hierbij van dienst en zorgt ervoor dat uw rubberen vloer er stralend mooi uit blijft zien.

UW RUBBEREN VLOER REINIGEN EN BESCHERMEN

Bij uw rubberen vloer reinigen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij verwijderen oude beschermingslagen en brengen een hoogwaardig polymeer was aan. Gaat het om een vloer die heel intens gebruikt wordt, dan krijgt die van ons nog een extra beschermlaag van 2-componenten polyurethaan (PUR) coating.

Deze is heel slijtvast en verhoogt de levensduur van uw rubberen vloer. Als afwerking kunt u kiezen voor mat, zijdemat of glanzend. Uiteraard houden wij de veiligheid in het oog en gebruiken we enkel producten die voldoen aan de antislip normen.

UW RUBBEREN VLOER DOOR ONS LATEN REINIGEN?

Rubberen vloeren reinigen is vakmanschap. Elke vloer is voor ons maatwerk. Contacteer ons en wij luisteren naar uw wensen. Afhankelijk van de oude waslagen, de slijtage en eventuele beschadigingen, stellen wij een aangepast plan voor u op. U mag van ons een uitgebreid prijsvoorstel verwachten.

U kunt via ons antwoordformulier op onze website een gratis proefreiniging aanvragen voor uw rubberen vloer. Wij laten u daarmee zien hoe uw rubberen vloer er zal uitzien nadat wij bij u langsgekomen zijn.

Download ons eBook over het onderhoud van rubberen vloeren. Daar leest u al heel wat tips en raad. Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Laat het ons weten, wij horen graag van u.

Vloeronderhoud Rubberen vloer reinigen
Scroll naar boven