Tapijt laten reinigenTapijt reinigen. Nut en noodzaak van dagelijks en periodiek onderhoud.

Dagelijks zult u er wel op toezien dat uw tapijt er netjes uit blijft zien. Dat komt vooral neer op het stofzuigen van uw tapijt. Heeft u vlekken gemaakt of zit er hardnekkig vuil in? Dan kunt u altijd nog met en vlekverwijderaar aan de slag. Toch is dit op lange termijn niet voldoende. Op een gegeven moment constateert u dat het tapijt over het algemeen geen frisse indruk meer maakt en eigenlijk een keer goed gereinigd moet worden.

Want de consequenties van een smoezelig tapijt zijn een negatieve beleving van hygiëne bij medewerkers en bezoekers. Een schoon tapijt geeft weer een frisse uitstraling en een positieve beleving bij werknemers en bezoekers.

Tijd dat u een beroep doet op JNC Vloeronderhoud. Wij reinigen volgens de methodes die de fabrikanten voorschrijven, zodat uw tapijt er weer piekfijn uit komt te zien.

Tapijt reinigen voor een schone uitstraling

Tapijt is er in diverse soorten, tapijttegels, laag- of hoogpolig, gewoon of speciaal geweven. tapijt heeft de eigenschap dat het stof en vuil vasthoudt en een warme uitstraling heeft. Om deze positieve eigenschappen te behouden is het zaak om tapijt goed te onderhouden.

  • Uit esthetisch oogpunt, zichtbare vervuiling wordt weggehaald.
  • Economische redenen, minder slijtage door vuil dus een langere levensduur.
  • Hygiënische redenen.

Onze goed opgeleide specialisten weten hoe zij diverse soorten tapijt moeten aanpakken. Dit is mede afhankelijk van de kwaliteit, de soort, het poolmateriaal en de kleurechtheid van het tapijt. Wij proberen altijd een methode te hanteren waarbij er zo weinig mogelijk vocht in het tapijt wordt gebracht en het tapijt direct na het reinigen weer beloopbaar is. Na de reinigingsbeurt brengen wij een vuil- en vlekafstotend product aan en maken het tapijt antistatisch. Dit voorkomt een snelle hervervuiling. Als wij zijn geweest ziet uw tapijt er weer  voor lange tijd stralend en fris uit.

Uw tapijt laten reinigen door ons?

Als u besluit uw tapijt door ons te laten reinigen kunt u bij ons  een gratis proefreiniging aanvragen. Wij laten u graag zien hoe uw tapijt er na onze behandeling uit zal zien. Tevens bekijken wij de huidige staat van uw tapijt, eventuele hardnekkige vlekken of ver ingedrongen vuil. Een tapijt reinigen is voor ons maatwerk.

Wij baseren onze prijzen op het totaalplaatje en zorgen ervoor dat u geen kosten maakt die niet nodig zijn. Meer weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op via onze website. U kunt ondertussen al ons eBook downloaden waarin u alles kunt lezen over tapijt laten reinigen. Wij zijn benieuwd naar het resultaat, u ook?