Travertin vloer reinigen

Uw travertin vloer reinigen? Travertin is een prachtig natuurproduct. Eeuwenlang heeft de natuur zijn bijdrage geleverd. Takjes en bladeren die tussen het gesteente terechtgekomen zijn, gaven het zijn prachtige onregelmatige poriën.

Uw travertin vloer verdient dan ook een gepast onderhoud. Gebruik niet te veel zeep en spoel altijd goed na. Meer kunt u uw travertin vloer als dagelijks onderhoud niet bieden.

EEN TRAVERTIN VLOER ALS BLIKVANGER: PROFESSIONEEL ONDERHOUD

Ondanks uw goede zorgen kunt u krassen of slijtage niet vermijden. Dat beseffen we bij JNC Vloeronderhoud. Daarom zijn wij gespecialiseerd in verschillende behandelingen van deze vloeren met allure. We bekijken de staat van de vloer en beslissen dan welke zorgen hij nodig heeft. Hardnekkige vlekken worden verwijderd. Bij lichte krassen gaan wij kristalliseren.

Dit proces geeft al een vrij harde coating. Is er meer schade, dan gaan wij polijsten, schuren of slijpen. Nadien gaan we impregneren om de vloer extra te beschermen. Tevens kunnen wij uw vloer ook antislip maken. Al deze processen lijken vrij ingrijpend maar zorgen dat de vloer zijn oorspronkelijke natuurlijke look terugkrijgt.

UW TRAVERTIN VLOER DOOR ONS LATEN REINIGEN

Travertin vloer reinigen beschouwen wij als maatwerk. Geen enkele natuurvloer is dezelfde, en daarom bekijken wij uw travertin vloer op een unieke wijze. Hoe ligt de vloer erbij en wat moet het uiteindelijke resultaat worden? Dat bekijken wij vooraleer wij u een uitgebreide prijsofferte maken.

Contacteer ons alvast voor een gratis proefreiniging. Dit kan eenvoudig via ons invulformulier. Wij stellen alles in het werk om uw prachtige travertin vloer zijn natuurlijke allure terug te geven.

U kunt ondertussen al een kijkje nemen in ons eBook dat u kunt downloaden. Wacht niet langer en geef uw vloer wat hij verdient. Wij horen graag van u.

Vloeronderhoud Travertin vloer reinigen
Scroll naar boven