Vloerbedekking onderhoud

U wenst uw vloerbedekking te onderhouden? Na een tijd gaat uw vloerbedekking waarschijnlijk vlekken vertonen of ziet hij er niet meer zo stralend uit. Dat is normaal. Geen probleem, wij kunnen u hiermee goed van dienst zijn. Vloerbedekking neemt gemakkelijk vuil op en het is niet altijd eenvoudig om dit te verwijderen.

Wij werken met hoogwaardige reinigingsproducten waardoor uw tapijt volledig opgefrist wordt en er weer schoon bij ligt. Uw tapijt zal blijvend uw klanten en medewerkers bekoren zoals op de eerste dag toen het er lag.

Tapijt of tapijttegels zijn onze zorg. Dankzij onze schoonmaak- en onderhoudsbeurten kunt u veel langer van uw tapijt genieten. Heeft u speciale tapijten zoals Flotex of Bolon? Deze behandelen wij op de professionele manier die uw tapijt verdient. Wij zijn pas tevreden als uw tapijt er stalend bij ligt.

TAPIJT EN TAPIJTTEGELS SCHOONMAKEN EN ONDERHOUDEN

Wilt u meer weten over het onderhoud van uw tapijt of tapijttegels? Wij bespreken met u graag een volledig onderhoudsplan. Wij kunnen het volledige vloerbedekking onderhoud verzorgen. Hierbij poetsen wij uw tapijt en tapijttegels met de beste reinigingsproducten.

Wilt u het zich nog makkelijker maken voor de toekomst, dan kunnen wij uw tapijt extra behandelen. Hierbij maken wij uw tapijt antistatisch, vlek- en vuilafstotend. Er wordt als het ware een extra beschermlaag gelegd. Uw tapijt zal er dankzij het vloerbedekking onderhoud langer fris uit zien.

FLOTEX EN BOLON: BLIKVANGERS IN UW GEBOUW

Indien u Flotex of Bolon of andere speciaal geweven tapijten heeft, vraagt dit een aparte behandeling. Het onderhoud van dit tapijt is maatwerk en wordt door onze gespecialiseerde medewerkers verzorgd. Het reinigen van dit soort tapijt is een vak apart. Benieuwd hoe wij u hiermee van dienst kunnen zijn? Deze soorten tapijt vragen dieptereiniging die wij met aangepaste machines uitvoeren.

Wilt u graag zien hoe wij uw vloerbedekking een onderhoudsbeurt geven? Vraag ons om een gratis proefreiniging. Op die manier kunt u zien hoe wij de oorspronkelijke frisheid van uw tapijt opnieuw kunnen laten schitteren. Contacteer ons via het contactformulier en wij maken er samen werk van.

Wij kunnen ook uw PVC vloer reinigen

 
Vloeronderhoud Vloerbedekking onderhoud (diepreinigen)
Scroll naar boven